Thursday, January 7, 2016

#macam

U tak suka, u keluar

Macam bengang macam sakit hati macam marah macam hang sapa sangat macam awat berlagak sangat macam kesian macam biaq pi kat hampa macam mana nak bagitau kat hampa macam aku sorang buat kerja macam rasa sedih macam sorang-sorang macam hampa tak mau support macam kalau program hampa macam aku anggap kita buat sama-sama macam hampa tak peduli macam lepas ni macam nak tarik diri macam aku takmau pikiaq dah macam nak biaq macam aku macam tak boleh bekerjasama dengan hampa macam first time aku jumpa jk lagu ni macam hampa takdak common sense ka macam aku muktamad aku nak keluaq macam aku teriak sorang sorang macam nanti lama-lama macam aku penat sorang-sorang macam lah hampa gempak gila. 

Okay penat bermacam-macam ni

astaghfirullah 😢
 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com