Saturday, July 25, 2015

Worst feeling ever

Tiba-tiba ada gerak hati rasa nak berhenti je terlibat dengan usrah dan sewaktu dengannya. Terasa nak jauhkan diri, jadi orang biasa. Kadang2 rasa diri ni berlakon je. Hipokrit. Terasa orang hebat2 je dalam usrah ni. And tetiba boleh wonder kenapa dulu aku boleh terjebak. Bukan menyesal, tapi aku rasa kosong. Kekecewaan demi kekecewaan yang aku rasa. Orang yang buat aku terjun ke dalam jalan ini pun mengecewakan. Macam-macam benda yang aku rasa hidup sangat terancam sekarang. Kerja dah habis kontrak, dan dah hilang semangat nak sambung master. Mungkin lepas ni akan kerja je apa pun.

Katakanlah Ya Allah ini hanyalah gelombang hidup aku.

0 comments:

 

Template by Suck My Lolly - Background Image by TotallySevere.com